Personatges anònims: ANNA BULTÓ

El dijous vam anar a la platja per a entrevistar personatges anònims i vam veure una noia molt jove a la platja. Ens va cridar l’atenció trobar-la allí un dijous a les dues del migdia.

Li vam preguntar a què es dedicava i ella va dir que era mestra. De fet, està treballant aquí a Cambrils, a l’escola Guillem Fortuny durant dos mesos, donant classe als nens de sisè de primària. Volíem saber què feia a aquella hora un dijous a la platja i ens va respondre que el temps que tenia lliure hi anava i així li tocava una mica el sol.

Teníem curiositat per saber si ens podria contar alguna anècdota, història o alguna cosa més personal sobre ella i ens va explicar que li agrada molt viatjar i que no havia començat a treballar fins ara als 26 anys. Va acabar d’estudiar als 22 anys, però va estar viatjant arreu del món, ens va explicar que treballava quatre mesos i després tornava a viatjar. La cultura que més li agrada és la llatinoamericana, ja que al contrari que aquí a Espanya són persones que sempre t’obriran la porta de casa seva. 


Claudia Gil,

Judit Ferrús, 

Lucía Cuadros,

Lucía Capilla

i Júlia Moliné.