Crisi al Reial Madrid!

És una realitat, el Real Madrid està en crisi. Aquesta crisi ja ve des de principi de pretemporada i sempre es fan les mateixes preguntes. Fa falta un nou jugador a la plantilla? Per què hi ha tanta falta de gol a l’equip? Qui té la culpa de tot això?

Aquesta crisi es confirma després de les dues darreres derrotes de l’equip merengue. L’Últim cap de setmana el Real Madrid s’enfrontava al Cadiz (equip que ha ascendit a primera divisió aquesta temporada) a primera vista l’equip dirigit per Zidane hauria d’haver guanyat però sorprenentment va perdre 0-1 deixant una sensació de vulnerabilitat i amb falta de gol. Això va començar a crear dubtes a l’equip i sembla que la plantilla no reacciona. Abans-d’ahir el Real Madrid s’enfrontava al Shakhtar Donetsk i era un altre partit bastant senzill per a l’equip, però per molt increïble que sembli en finalitzar la primera part l’equip espanyol perdia 0-3. En començar la segona part van reaccionar i van marcar dos gols en 20 minuts però finalment va guanyar l’equip visitant. Això va ser el detonant de la crisi a la casa blanca. A només un dia del clàssic contra el FC Barcelona el Real Madrid ha perdut 2 partits més que senzills per a un equip del seu nivell.

Jo penso que la culpa majoritàriament és de l’entrenador (Zidane). He estat observant que els últims partits no està fent els canvis correctes, no transmet res de seguretat ni cap idea clara a la plantilla. Això està fent que els jugadors no donin el seu màxim potencial o que no sàpiguen què fer. Crec també que la plantilla hauria de fer una queixa, agafar a Zidane i dir-li que torni a començar perquè s’adoni que el que està fent no funciona i que pensi una altra manera de jugar.

Tot això està passant molt seguit i no crec que sigui bo per a la plantilla, a més el clàssic està a la volta de la esquina. Alguna cosa molt estrany hauria de passar perquè el Real Madrid no perdis aquest partit també.

Foto extreta de Google

Iker Aran