Troben la llengua d’una balena en una platja

És sorprenent el vídeo que s’ha viralitzat en els últims dies a totes les xarxes socials. Sembla un vídeo editat o de mentida, potser editat amb ordinador, però la realitat és que és real. Això ha estat comprovat per molts professionals que asseguren que és la llengua d’una balena blava i és un fet que dóna molt que parlar. És una causa natural per descomposició? Ha estat un grup d’orques? Potser un animal no descobert encara?

Tot això pot tenir sentit però el debat entra quan ens adonem que els humans només coneixem el 5% del mar, l’altre 95% és tot un misteri. Les teories no han parat d’aparèixer per tot arreu i moltes persones ja donen per segur que és un monstre que mai s’havia vist o imaginat que existia. La gent pensa que ha hagut de ser un animal molt gran per arrencar la llengua a l’animal més gran del planeta, que recordem que pesa entre 50.000 – 150.000 kg i només la seva llengua 2,7 tones. L’animal de l’oceà amb més mossegada és el tauró toro però viu en solitari i no podria ser capaç de matar una balena ell sol.

Sembla que això ens farà parlar molt durant uns dies o setmanes fins que es determini oficialment què ha pogut passar perquè arribi la llengua de la balena a la platja sense més pistes.

VÍDEO NO APTE PER A SENSIBLES!!!!

Iker Aran i Pablo Alarcón