Sortida al Teatre

El dimarts 16 de novembre, l’institut la Mar de la Frau va organitzar una sortida per als alumnes de 3r i 4t d’ESO que van anar a veure l’obra de teatre Animals de companyia, on hi participaven dos alumnes del nostre institut, el Guillem Dexeus i el Xavier Cerrato. L’alumnat va ser convocat a les 8:30 del matí al mateix teatre La Teca de Cambrils, situat a la plaça de l’església. L’obra teatral va començar a les 9 del matí i va acabar a les 10.

L’obra teatral Animals de companyia, de la dramaturga Estel Solé, tracta sobre el suïcidi. Un grup d’amics fan una festa sorpresa a una amiga seva que torna de l’hospital després d’un intent de suïcidi. El personatge que interpreta el Guillem Dexeus es fa passar pel Xavi per fer sentir bé la Beth i ella més tard s’adona que el que ha parlat amb ella és el Dexeus.

Foto de: Guillem Dexeus 

Ara us mostrarem una petita entrevista que li hem pogut realitzar al nostre company de classe i actor, Guillem Dexeus: 

Com et vas iniciar en el món del teatre?

Volia fer teatre i vaig descobrir que hi ha un teatre aquí a Cambrils, la Teca, i et pots apuntar pagant una mica cada mes i em va agradar molt i en aquell moment vam començar a preparar l’obra.

Estaves nerviós a l’hora d’actuar?

La veritat és que sí, em costava força vocalitzar i he de millorar en aquest aspecte.

Et va agradar fer-la?

Em va encantar i, si algun dia em dediqués al món del teatre, m’agradaria tornar a fer-la.

Va ser molt complicat organitzar aquesta obra teatral?

Primer érem 6 persones i a l’últim moment es va desapuntar un i vam haver de canviar l’obra i fer aquesta. Des del gener fins al juny la vam practicar i la professora de teatre ens ajudava a corregir les errades. La vam presentar de primícia al juny i més tard la vam presentar per a la Mar de la Frau.

Com va ser tot el procediment de fer i preparar l’obra?

Primer ens vam haver d’estudiar l’obra, aprendre-la de memòria i anar-la practicant amb el paper i després ja sense.

Dennis Smeenk i Pau Arcas