Curiositats al Capitoli

El passat dimecres 6 de gener es va produir un terrorífic assalt al Capitoli per part dels manifestants que donen suport a Donald Trump, expresident dels Estats Units. El succés va interrompre una sessió conjunta del poder legislatiu per comptar el vot del Col·legi Electoral i certificar la victòria de Joe Biden a les eleccions presidencials de 2020, és a dir, els votants de Trump van atacar el Capitoli per evitar la proclamació de Biden com a nou president dels Estats Units. 

Malgrat que va ser una terrible situació pel país, podia haver sigut molt pitjor, ja que es va evitar l’explosió de tres bombes, una en els terrenys del Capitoli i les altres dues a les oficines del Comitè Nacional Republicà, i no hi van haver molts perjudicats, “només” 4 morts i 14 ferits.  
Fotos extretes de Google

Una de les coses més destacades d’aquest assalt al Capitoli va ser un home que va entrar disfressat de bisó a aquest recinte. La seva finalitat era que Trump li concedís el perdó. Però en Chansley, el que anava disfressat, no se’n va anar sense conseqüències, ja que el Departament de Justícia l’ha acusat d’entrada violenta i conducta desordenada en els terrenys del Capitoli.                

                                                                                             

Protestant amb una clara semblança amb Sergio Ramos

Un altre moment destacat d’aquest assalt va ser quan un manifestant de Trump va ser “caçat” per les càmeres i es va deixar en evidència la seva semblança amb el futbolista Sergio Ramos, capità del Reial Madrid. La gràcia d’aquest acte és que Ramos està “lluitant” per la seva renovació i es deia, de broma, que Sergio estava assaltant el Capitoli per guanyar més     diners.

Ian Lobello