RECOMANACIONS

Actualment, la majoria d’estudiants són sovint confinats a casa pel virus, així que us recomanaré tres pel·lícules per veure a casa molt interessants.


En primer lloc, us recomanaré una pel·lícula romàntica anomenada One Day. Es pot trobar a Netflix,  me la va recomanar la meva cosina i em va agradar molt, encara que fa una mica de pena.

Argument: Tracta sobre un noi i una noia que van passar la nit junts el dia de la seva graduació, un 15 de juliol.Fotos extretes de Google.

Els dos s’estimaven, però eren molt diferents. Es preguntaven com serien d’aquí a quaranta anys i així va ser com tots els 15 de juliol es van retrobar.

Tràiler: One Day


En segon lloc, Focus és una pel·lícula americana de cinema policíac amb trama romàntica a Netflix, me la va recomanar una amiga i és magnífica.

Argument: Una aficionada va intentar robar a Nicky, però ell és un estafador professional i la descobreix. Llavors ella li demana que li ensenyi i pugui formar part del seu equip de lladres. Ell accedeix. S’enamoren l’un de l’altre, però en Nicky se’n separa Al cap d’uns anys es retrobaran a Buenos Aires.

Tràiler: Focus

I en tercer lloc l’anomenada Bajo Cero, també a Netflix.

Argument: En una freda nit, un furgó policial blindat és assaltat durant un trasllat de presos. El policia conductor del furgó, aconsegueix salvar-se amb els reclusos. Obligat a conviure amb els seus enemics, el conductor tractarà de sobreviure i complir amb el seu deure.

 Tràiler: Bajo Cero

Valentina Rojas