El preu de l’amor

Hi havia una vegada una parella feliçment casada que feien sempre el mateix recorregut caminant per la platja. Un dia, mentre caminaven, la dona va caure a un forat completament negre i aquest es va tancar de cop. L’home volia entrar-hi de totes les maneres, però el forat no s’obria.

L’home anava cada dia per revisar que el forat seguia tancat. De fet, ja havia denunciat aquest esdeveniment, però la policia no podia fer res. Això va causar que l’home és transformés en un ermità solitari. Després d’unes quantes setmanes , estava tranquil·lament fent meditació quan van trucar a la porta. En quant va obrir la porta no hi havia ningú, només un petit paquet que tenia el seu nom en gran. El va agafar i va anar a obrir-lo a la cuina. De dins en va sortir un geni que cridant li va dir que tenia un desig, però que tindria un preu a canvi. L’home ràpidament li va demanar que tornés la seva dona i el geni li va dir que el preu era que els dos haurien de ser gossos per la resta de la seva vida. Ell després de rumiar uns quants minuts va acceptar i en sec el geni va desaparèixer i l’home va perdre la consciència.

En despertar va mirar que era molt baixet per la qual cosa va deduir que ja estava convertit en un gos. No gaire lluny hi havia una gosseta que despertava; l’home, li va preguntar qui era i sí, era la seva dona de veritat.

Els dos es van posar molt contents de veure’s un altre cop i van ser feliços per sempre.

Fotos de Júlia Moliné i Iker Aran

Iker Aran i Júlia Moliné